måndag 20 juni 2011

Bloggtorka

Det finns massor av roligt att skriva så varför har jag bloggtorka? I lördags lyckades vi t ex få ut båten på en långtur till en ö vi kallar familjeön. Innan vi landade vid ön drog jag upp 8 strömmingar. Mysfiske! Solen sken på oss så fort vi klev iland och så blev det mulet när vi åkte därifrån.

Igår var jag på SÖS och fick mitt gift. Dom vita var uppe i 3,1. Den senaste behandlingen var ur biverkningssynpunkt otroligt smidig så om jag slipper depressionen så vädrar jag morgonluft när det gäller att börja arbeta deltid efter sommaren. Jag hoppas verkligen att det ska fungera för jag längtar verkligen.

På eftermiddagen åkte jag till jobbet. Var på ett möte med kollegor och därefter gick vi ut och åt. Supertrevligt!

Jag avslutade kvällen med att rensa lite granrötter som jag dragit upp tidigare. Myggorna kalasade på mitt blod så det blir bra att fortsätta med rensandet idag på dagen när myggorna sover. Hoppas att regnet håller sig borta. Annars blir jag blöt för rötterna måste rensas medan det fortfarande går att få bort barken. Så fort rötterna råkat torka går det inte att få bort barken. Har en hel sopsäck med rötter som jag dragit där rötterna torkat en gång. Bara att slänga och dra upp nya. Måste ha massor av rötter för att kunna binda en korg. OBS man måste ha markägarens tillstånd för att få dra rötter. Ingen allemansrätt gäller för det.

Idag måste jag köpa ut Neulastasprutan för den ska jag ta vid 12. Annars blir det en lugn dag.

Jag har börjat läsa en bok. Det var länge sedan jag orkade koncentrera mig på att läsa, så det känns underbart. Boken heter Awakened av P.C. och Kristin Cast (en vampyrbok i A house of night novel).


Även om det är en ungdomsbok där språket inte är tungt så är den ändå på engelska, så det känns som ett kvitto på att det går åt rätt håll med depressionen.

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Åh, vad härligt det låter! Håller verkligen tumamrna för att det går åt rätt håll med deppigheten!

    SvaraRadera
  2. jaaaa, gött!
    Läsning är ett sunt tecken!
    kram!

    SvaraRadera