onsdag 3 augusti 2011

Snart hemgång

Jag har slutat ha feber och magen verkar ha lugnat ner sig och dom har tömt ut 2,5 liter ur lungsäcken. Toppen! Dessutom ska jag få en CT för att kolla upp om tumörerna har blivit större och flera och det så snart som möjligt så att min onkolog har ett beslutsunderlag när jag träffar henne igen nu i augusti. Jag har även fått en specialremiss för att jobba med ödemet i armen. Slutligen kommer jag sättas på morfin för att få bukt med smärtan i halsen och axeln. Tror att detta blir toppen.

Idag vill jag bara hem och ska också få göra det. Min dotter fyller 10 år idag och jag har redan fått fira henne lite här på SÖS, men jag vill göra det mer ordentligt hemma ikväll. Hon har beställt pannkakstårta och det ska hon få :).

Jag kommer sluta säga att min cancer är obotbar. Kommer istället säga att den är kronisk. Det låter inte lika hårt även om betydelsen är samma. Det låter inte heller som om det är den jag kommer att dö av och jag behöver distansera mig från döden för jag vet faktiskt inte när jag kommer att dö. Inte idag iallafall för idag ska jag fira min dotters födelsedag.


- Posted using BlogPress from my iPad

5 kommentarer:

 1. Mums med pannkakstårta! Ha så mysigt på kalaset.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Du låter mycket piggare och mer uppåt! Heja du! Det är INTE idag du ska dö och inte imorgon heller, så njut för fulla muggar! Pannkakstårta låter toppen!

  Kram//Cissi

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att höra att du mår bättre nu! Kramar!

  SvaraRadera
 4. Hur går det vännen!? Kram

  SvaraRadera