lördag 30 juli 2011

Trevligt slut

I förrgår åkte vi båt. Metrologerna hade sagt att det skulle regna och åska, men ute till havs var det bara soligt. Vid 17 hörde vi att det mullrade över land så då åkte vi tillbaka. Det är inte roligt att fastna ute till havs när det regnar och åskar.

Vi åkte till min mamma för att sova. Vi kom fram jätte sent eftersom färjan slutat gå klockan 17 på grund av reparation. Vi hade tagit den långsamma och vackra vägen utefter kusten och det slutade med att vi fick åka via Norrköping. En lång omväg. Men vad gör det när vi har semester.

Hos mamma åt vi körsbär, mysplockade lite kantareller på ett ställe som ligger utefter vägen och klappade katter. Lilla Nils som troligen inte är en liten kattpojke utan en liten kattfröken som ska heta Smilla istället, var underbar som vanligt. Hon leker hela tiden. Ja, om hon inte sover eller snuttar på sin mamma Miranda. Miranda och Smilla leker dessutom med varandra. Mirandas lek går i och för sig oftast ut på att slicka Smilla ren. Det är i alla fall medicin att bara titta på dom. Och snosa i Smillas päls när hon ligger ihopknölad i mina händer är ren lisa för själen.

Vad vill jag göra idag. Ingenting! Vill bara ligga och löka. Skitcancer!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar