torsdag 8 september 2011

Sanningens minut

Talken är insprutad och jag har vändt mig i sängen för att fördela geggan över hela lungsäcken under en timmes tid. Nu efter middagen har dom kopplat mig till sugen igen och det är nu det gäller. Har det tagit eller inte? Kan det bildas mer vätska eller är den möjligheten tilltäppt? Spännande fortsättning i nästa nummer.

Dårhuset har lugnat ner sig. Det ropas inte bara rakt ut längre, vilket är skönt. Kände mig lite mordisk när det var som värst.

En sak jag undrar över är hur man kan vara så trött när man inte gör något mer än äter, sover, löser lite korsord och leker med sin iphone. Sov i och för sig vansinnigt dåligt i natt med en slang in i lungsäcken och varenda rörelse gjorde ont. Idag gör inte slangen lika ont och det går bra att röra sig. Det är bara så tråkigt att ligga här och inte vara med familjen. Saknar dom vansinnigt mycket fastän dom hälsar på mig varje kväll. Idag tar dom med sig plommon från trädgården och mina krämer för händer och fötterna.


En dålig bild av sugmaskinen. Kommer inte kunna sova om den ska stå och pysa hela natten.

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

 1. ååhh vad jag tycker du är tapper!!! Du är så jävla bra. Jag tänker på dig och sänder jätte mycket kramar och så du bara vet så älskar jag dig!!
  Kram Sus

  SvaraRadera
 2. Låter trist å va inne! Men du blir bättre!!

  SvaraRadera
 3. Hoppas du får komma hem till familjen i morgon. Vet att du kommer att älska det. Tusen krammar och pussar!!

  SvaraRadera