tisdag 22 februari 2011

Vilodag

Förkylningen är bruten, men jag mår inte på topp än. Gå i trappor är som en mardröm. Måste sätta mig och flåsa en stund efteråt. Har mest legat i sängen och sovit. Skulle kunna åkt iväg och knypplat idag, men jag sov istället.

Har börjat äta pencillin idag. Imorgon ska jag till tandhygienisten och varken hon eller tandläkaren vill peta i min mun utan att jag äter pencillin i förebyggande syfte. Jag gillar inte att äta tabletter. Fast just nu äter jag massor med piller känns det som. Alvedon, pencillin och järntabletter. Blir hård av järnet och säkert lös av pencillinet så det blir nog lagom av båda :).

Maken har en galen arbetsvecka. Är på väg hem nu 22.14. Lite sent tycker jag, men jag vet att han har galet mycket just nu. Varför? För att han inte kan säga nej. Har lite dåligt samvete för att jag inte hjälpt till tillräckligt här hemma.


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

 1. Ja du, börjar förstå att sånt här kan tära på allt möjligt. Som det dåliga samvetet. Som förhållanden. Som relationer. Hå hå ja ja. Kämpa på med pillrerna och allt annat!

  SvaraRadera
 2. Du får inte ha dåligt samvete för det du tycker att du inte orkat med förstår du väl! Du har ju varit sjuk!!! Nä, låt det vara som det blir (fast jag vet själv hur nedrans svårt det kan vara att känna att man inte orkat det man borde) - lite skit i hörnen och annat kan det gott få vara :)
  Krya på dig! Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Man kan inte göra annat än sitt bästa. Plus att vi alla har olika startpunkter och slutpunkter för vad vi kan och orkar med.
  Du gör vad du kan utifrån ork och där du är i livet. Ha inte dåligt samvete. Ta hand om dig istället och bli frisk!
  //
  Cissi

  SvaraRadera