fredag 26 november 2010

Fredag med provtagning

Pinade mig upp i morse för att åka iväg till provtagning på morgonen före akvarellmålningen. Kom dit i hyfsad tid och bara tre nummer före. Provtagningen gick dessutom rätt smidigt. Jag brukar bli stucken i fingret och lämna små rör. Om blodet rinner för dåligt blir det inte så bra, men det brukar fungera. Tyvärr så ringde dom från sjukhuset på eftermiddagen och meddelade att mina värden var för dåliga så det blir inget gift på måndag. Eventuellt provar vi senare i veckan. Kan konstatera att planeringen spricker på grund av detta och jag är så j-a besviken på mig själv att jag glömde ta den där j-a sprutan. Jag har ont i skuldran pga metastasen vid bröstbenet och det blir inte bättre när jag inte får mitt gift regelbundet.

Målningen gick i alla fall ok och vi hade fredagsmys i tvsoffan för vi hyrde Snowroller (Sällskapsresan 2) på datorn.

Nu blir det lite kortspel på paddan innan vi somnar. Natti natti!


- Posted using BlogPress from my iPad

5 kommentarer:

 1. Så himla trist, när man måste ta de hemska gifterna så vill man ju få det överstökat, Tänker på dig.

  Kram Lisbet

  SvaraRadera
 2. Tack! Det känns verkligen trist och jag vill helst dra något gammalt över mig.

  SvaraRadera
 3. Åh, dessa stickningar. Hoppas på bättre tur nästa gång.

  SvaraRadera
 4. Bara ett tips om du (eller någon annan) skulle glömma Neulastan igen. Det finns alternativ. Jag tog själv Neupogen i lite olika intervaller, dag 4-8 var det som fungerade bäst på mig. Hoppas värdena går upp så du fåt ditt gift (tänk så bakvänt allt kan bli i cancerlandet... hoppas du får gift... men du förstår vad jag menar)
  Kram Busan

  SvaraRadera
 5. Vad trist att dina värden var för dåliga för att få din nästa behandling. Hoppas att det snart vänder. Själv har jag fått göra ett litet uppehåll med mina gifter och det känns inte alla bra med tanke på att metastaserna växer snabbt som bara den och gör ont. :-(

  Varna kramar!!

  SvaraRadera