lördag 20 november 2010

Middag

Igår var det en otroligt aktiv dag. För akvarellmålning, sedan arbetsmöte på jobbet och slutligen fredagsmys med familjen. Efter att ungarna gått och lagt sig fick jag tokenergi och letade fram provbitar för skjorttyger som jag skulle använda för att göra en tehuva. Därutöver letade jag rätt på allt material till tehuvan och en lavendelpåse som jag ska göra. Nu ät det stökigt i arbetsrummet, vardagsrummet och i matsalen på grund av allt jag har slitit fram och inte plockat tillbaka. Det blir en hård dag imorgon :) att städa undan allt. Dessutom ska mamma och syrran sova hos oss.

Idag har vi ätit lunch hos en kompis och spelat Carcassone. Sedan åkte vi direkt till svägerskan för att äta födelsedagsmiddag.


Till förrätt fick vi jättegoda små knyten av Bresola och riccotaost.

Tyvärr ska både min bror och mamma fixa sina kök just nu och just nu är det bara kök och blandare som intresserar dom och det är det stora samtalsämnet. Suck! Själv sitter jag och smuttar på vin och njuter. Även om jag är sjukt trött.

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Men, vilka coola knyten! Vad kan det vara?

    SvaraRadera
  2. Dom hade något recept. Det var i alla fall bresola, en klick riccotaost med lite kryddning och sedan satte man en kok spagetti runt som dekoration. Väldigt pilligt var det tydligen.

    SvaraRadera