onsdag 10 november 2010

Orkar, orkar inte

I måndags fick jag cellgift, hurra. Sedan dess har jag legat i sängen och degat. Idag skulle jag ha porslinsmålat, men jag orkade inte. Blodvärdena åker rakt ned i skorna med näsblod och orkeslöshet som följd. Det super dumma är att jag glömde ta min spruta igår. Sprutan som ska göra så att värdet på dom vita blodkropparna får sig en hästspark i rätt riktning. Vad innebär det? Att jag kanske inte kan få gift nästnästa vecka för att värdet på dom vita är för lågt. Skit oxå! Vi får se. Jag får börja lägga in alla datum och klockslag i telefonen istället för att förlita mig på att jag ska komma ihåg något.

Här kommer lite bilder från USA......Först var vi som sagt i New York. Första dagen besökte vi Empire State

Därifrån har man en fantastisk utsikt över hela Manhattan.
I varenda park Manhattan hittade vi ekorrar, stora gigantiska. Madison Square garden hittade vi ett par riktigt feta. De var söta, men till och med jag kallade dom för råttor när dom dök ner i soppåsarna i parken.
I Central Park såg vi kanske bara någon enstaka ekorre. Vi vilade oss vid en liten damm där dom åkte runt med modellsegelbåtar.
På söndagen tog vi oss ner till Wall Street med omnejd. Vi tittade på Frihetsgudinnan från håll. När vi åker nästa gång och har ungarna med oss kommer vi åka ut till Frihetsgudinnan. I parken vid vattnet hittade jag denna vackra blomma (hittade även en fluga, men den besparar jag er).
Därefter åkte vill till Washington DC. Jag gick på fem museum under restan av veckan och såg mycket vackert och beundransvärt. En av de mest häftiga sakerna var ett virkat korallrev på deras Naturhistoriska museum.

Självklart såg jag också Vita huset och Obelisken.

Så tar allt roligt slut och det blir dax att åka hem........men "I'll be back...."
2 kommentarer:

  1. Ah, den där staden tycker jag mig känna igen! ;-) Vi åker dessvärre härifrån i morgon. Tiden går snabbt när man har roligt. Men jag hoppas att detta inte var sista gången här...

    Kram kram!!

    SvaraRadera
  2. Det hade varit hur roligt som helst att träffas i NYC när vi var där båda två om än ej samtidigt.

    SvaraRadera