söndag 3 april 2011

Apati

Ligger helt apatisk i sängen. Har varit nere och ätit frukost och lunch. Funderar på att måla och ligger och fantiserar om det, men inget händer. Jag bara ligger här. Orkar inte ens skriva. Ligger bara med paddan i knät. Tittar på bokstäverna, helt ointresserad. Apati!


- Posted using BlogPress from my iPad

4 kommentarer:

 1. Oj då, hoppas du känner dig bra iallafall (?) eller att du kommer göra det under dagen!! Kram härifrån

  SvaraRadera
 2. Jajjamensan, frisk och kry. Vill bara inte. Känner mig nog lite som vädret, grått och tråkigt med inslag av duggregn.

  SvaraRadera
 3. Har funnit din blogg och blir både glad och ledsed... Har själv varit jättesjuk i 4 månader och skall i morgon resa till Umeå för att på torstad ta en PET/CT röntgen. Tror själv det värsta medan andra lugnar mig - har ont på massor av ställen i kroppen och orar mig för att svaret skall bli CANCER - spridd sådan.... Har värk i bröstmusklerna. mellan skulderbladen. i knä, armar, nacke - det blir bara värre för varje dag... Skönt att läsa din berättelse, men oroande. Jag är ledsen, tänker på min fru, mina barn - värken bränner och jag har inte lust med nå´t.... Till veckan kommer kanske domen - eller så är det något annat... Trött, så trött.. Lycka till / EN orolig pappa född på 60-talet

  SvaraRadera
 4. Vill bara erbjuda en cyberaxel och en varm och stärkande kram!
  Busan

  SvaraRadera