måndag 25 april 2011

Nytt liv

Glad påsk!

Har haft det mysigt hos mamma i påsk. Även om det blir lite av ett arbetsläger emellan åt. Men inget av detta är nytt under solen.

Har antagit ett matlöfte med min syster. Jag ska äta lchf kost under ett år. Hon är helt övertygad att om jag gör det kommer cancern att försvinna. Cancer gillar nämligen kolhydrater och det kommer jag att undvika och då borde cancern fly min kropp. Cellgifterna behåller jag självklart. Så imorse blev det omelett med makrill i tomatsås. Till mellanmål blir det crème fraîche med lite blåbär och lite paranötter. Syrran äter själv redan lchf så hennes matlöfte ser lite annorlunda ut.

Det har varit soligt och varmt på Vikbolandet. Eftersom jag har suttit i solen har jag fått prickar och klåda i nacken. Får avhålla mig från värme, sol och varma duschar. Sitter numera bara i skuggan och det är skit trist.


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

 1. LCHF är bra för olika anledningar. Magproblem, torr hud, svampinfektioner, humörsvängningar, viktproblem blev märkbart bättre. Jag åt det i ett år. Till augusti förra året åt jag den. I dec hittade jag en tumör. Hade det nån påverkan?! Jag blir lite rädd när jag tänker på det. MEN jag tror egentligen att kosten INTE hade stor betydelse.

  Kommer också att ändra min kost nu igen. Kolhydrater, snabba, är kasst. Jag ska definitivt ta bort dem så mycket det går.

  Stort lycka till! ;)

  SvaraRadera
 2. Tja... LCHF är nog bra för många. Men cancer botar det ju förstås inte, där är din syster ute på djupt vatten. Tänk vad bra det hade varit förstås! Men så enkelt är det ju inte.

  SvaraRadera
 3. Hej..
  Jag har läst din blogg ett tag,men inte skrivit nån kommentar förut...
  Tänker en hel del på dej och fin familj,och önskar er allt godt,specielt dej!
  Såg du var på Vikbolandet? Min man och jag letar hus nu,och ett av hans favoritområden är Vikbolandet.(om det är Östergötland du menar då....)
  Ha det godt.

  SvaraRadera