fredag 21 oktober 2011

Dietist

Natten från helvetet var med mig även denna natt. För att skrämma bort det onda tog jag två extra morfin, en diklofenak, två insomningstabletter. Jag fick på denna cocktail tre timmars sömn. Hurra! Vid sex började det igen så jag gick ner och tog morgondosen av mina tabletter och sedan tillbaka till sängen. Klockan är nästan 12 och jag har fortfarande inte kommit upp.

Dietisten har ringt och bokat tid. Eftersom jag har svårt att svälja och inte har någon superaptit går jag fortfarande ner i vikt. Det är inte bra. Skinnet på rumpan är alldeles sladdrigt. Nu väger jag nästan 70 kg så det är ju ingen katastrof, men tips och en och annan energidrink skulle inte skada. En del av min vikt är lymfvätska som inte kommer ut, i armen, i höger sida som en stor bula och i vänster bröst. Fast där är det ingen stor mängd även om bröstet inte kan ta emot mer utan att spricka.

Nä, nu måste jag få i mig lite brunsch.


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

 1. Du kanske ska börja sniffa?! Så slipper du svälja. Såg på ett TV-program att man numera kan sniffa choklad:-)! Unna dig:-)!
  Kram
  //
  Cissi

  SvaraRadera
 2. Sniffa choklad låter ju toppen!! Ät lite o ofta o energirikt samt drick soppor om du kan....men absolut mer choklad!

  Kram
  Nina

  SvaraRadera
 3. När jag hade som jobbigast och inte kunde äta så drack jag Majsvälling. På detta sätt fick jag i alla fall lite näring.
  Men soppa som kommentaren härovan låter mycket bra.
  Håll ut. Bättre tider kommer.
  Styrkekram

  SvaraRadera