måndag 17 oktober 2011

Lägre

Samtalet med onkologen var konstruktivt om än inte särskilt upplyftande. Det är metastaser i levern och hudmetastaser. Cellgiftet jag får hjälper inte så jag måste byta igen. Maken var med mig så vi grät en skvätt när vi gick därifrån.

Nu har jag jätteont och en morfintablett hjälper inte. Hjälp! Jag får väl ta en till.

4 kommentarer:

 1. Vad innebär det att man får hudmetastaser? Är det nåt NYTT skit du har åkt på?! Och levern, är det också ett nytt ställe?
  Kära vännen, om jag kunde ta lite av din skit för att jämna ut skulle jag göra det!!
  Kram i kopiösa mängder.
  //
  Cissi

  SvaraRadera
 2. FY vad jobbigt för dig !!! SKitcancer. Många varma tankar från mig

  SvaraRadera
 3. Det finns inget skrivet om hudmetastaser, men det är som små kulor som ligger direkt under huden. Jag har ett gäng uppe på bröstkorgen och ett annat gäng nedanför höger bröst. Dom nedanför bröstet är som små kulor och dom andra är plattare och mer i grupper. Läste på Spenatmammans blogg om att hon hade hudtumörer och då frågade jag onkologen om mina kulor oxå var det. Och varför får man det? Ja säg det, varför får vissa cancer? Både levermetastaserna och hudmetastaserna är nya metastaser. Förkortar mitt liv och visar att giftet jag har tagit inte hjälper. Kram Heidi

  SvaraRadera
 4. Åh så trist att höra! Tänk om ändå vi alla som tycker om och bryr oss om dig kunde ta varsin del av ditt onda så du kunde få må bra!! Hatar också skitcancern!!! Många kramar till underbara dig.

  SvaraRadera