lördag 8 oktober 2011

Nils har namnsdag

Vår lilla kattpojke har namnsdag idag. Vi hade inte koll på det när vi shopade lite leksaker och en ny klösmöbel till honom. En av leksakerna var en fiskformad tygleksak, fylld med kattmynta. Han blev överlycklig och tuggade och lekte med den på en gång. Vi får se om dom andra leksakerna är lika roliga. Han är så gullig när han bär omkring sina käraste leksaker i munnen. Och ja, jag kommer att berömma honom när han släpar hem halvdöda och döda riktiga djur. I Vadstena där vi har ett litet torp finns det massor med möss och istället för att ta dom i musfälla tänkte jag att Nils är den perfekta lösningen på möss som inte flyttar ut efter vintern. Han äter åtminstone upp dom så har inte mössen dött förgäves.

Igår åkte jag till akvarellmålningen. Ska måla i fyra timmar med lunchpause, men efter två hade jag vansinnigt ont och åkte hem.

Idag gick vi i ett par affärer i Farsta centrum. För mig var det bara en enda plåga. Det värsta är, att när jag har så där ont, så kan jag börja gråta för att jag tycker så synd om mig själv. Jävla lymfödem! Egentligen borde jag försöka med egenvård av eländet, men jag gör det inte för det gör så ont. Och gör jag inget blir det inte bättre. Surt!

Peppbild på Nils när han var typ någon vecka bara.


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

 1. Vilken sötnos. Hur gammal är Nils nu?
  Vad synd att du måste ha så mycket ont. Jag känner också ont och att krafterna tar snabbt slut när jag gör något. Men det blir nog bättre.
  Styrkekram till dig.

  SvaraRadera
 2. Glöm inte maska av honom reglbundet för de där mössen har en himla massa bakterier i sig. Tycker också man ska berömma dem. De jagar ju av sin naturliga instikt!
  Kram
  //
  Cissi

  SvaraRadera