torsdag 20 oktober 2011

Nytt gift idag

Har inte skrivit på ett par dagar och det är inte så bra nät det händer positiva saker. I tisdags ringde min behandlingssjuksköterska och frågade om jag kunde komma redan på torsdag för att få mitt nya gift. Klart jag kan. Blev jätte glad att det gick så fort. Jag vill ta död på monstren eller åtminstone slå dom på käften. Det är mycket som blir bättre om metastaserna minskar i storlek.

Natten var hemsk, nej, vidrig. Och det fastän jag tog Alvedon vid två. Det är brösten och all vätska som samlas som gör så ont. Vill bara krypa ur skinnet när det är så där. Det är fortfarande inte bra, men jag har i alla fall kunnat vila på förmiddagen. Nu är jag så hungrig. Ska ta mig till köket och se vad jag hittar.


- Posted using BlogPress from my iPad

4 kommentarer:

 1. Hej Pysslan! Jag kan för mitt liv inte förstå att någon med sjukvårdskompetens kan tro att alvedon ska kunna hjälpa dig! Det är upprörande, som att läsa en 1800-talsblogg (om det hade funnits), att du inte får bättre mediciner. Det finns idag konsensus inom vården om att smärtlindring är av avgörande vikt för livskvalitén. Jag hoppas att du inte är en sådan där duktig flicka som svarar "rätt så ont men det går bra" när de frågar. Ring och säg som det är, det finns för fanken specialistteam som hjälper folk med smärta. Ring nu! Så där kan du inte leva. Många kramar från en läsare

  SvaraRadera
 2. :) jag ska gnälla mer när jag pratat med dom. Ska bara vila lite först. Fick mitt nya gift idag. Halaven heter det. Det är så nytt att FASS inte har bipacksedel på nätet.

  SvaraRadera
 3. Buss på monstren! Kör på! Gasa! Skit i fortkörningsböter!
  Kram
  //
  Cissi

  SvaraRadera
 4. Nu ska de bort och bli mindre!!
  Många kramar från Susanne

  SvaraRadera