måndag 17 oktober 2011

Tack

Tack alla vänner, arbetskamrater, släktingar och okända bloggläsare för att ni ger mig era styrkekramar och glada tillrop. Jag läser varenda en av era kommentarer och även om ni inte skriver kommentarer vet jag att ni önskar mig allt det bästa.

Hudmetastaser, vad är det? Jag vet inte mer än att jag har som små kulor under huden nedanför höger bröst. Hittar inget på nätet om det heller. Spennatmamman har det tydligen, annars skulle jag inte haft en aning om att det ens fanns.

Och ja, både hudmetastaserna och metastaserna i levern är nytillkommet. Om giftet hade fungerat hade de inte dykt upp, men i och med att jag fått nya metastaser så får läkarna ett tråkigt kvitto på att det inte fungerar och att jag måste byta. Det positiva är att onkologerna har diskuterat mig på sin terapikonferens så att alla onkologerna har koll på vad som blir nästa steg. Ingen fördröjning, vilket är superbra.


- Posted using BlogPress from my iPhone

9 kommentarer:

 1. Yes jag har de eländiga små rackarna. Nu ska de tydligen strålas. Det blir 10-15 gånger strålning, vet inte exakt än för jag ska inte dit förrän i november. Enligt doktorn kommer de inte att försvinna men krympa och torka upp, eftersom de när de blir lite större i alla fall på mig, blöder och vätskar sig lite.

  Det är bra jävligt när nya skitmetastaser dyker upp, jag hoppas de får bukt med dem snabbt! Kram!

  SvaraRadera
 2. Du har helt rätt vi är många som tänker på dig och kramar dig i våra hjärtan. Svårt att få in kommentarer här på sidan (men idag lyckas jag)
  Du är en kämpe
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Ja, vi är många som tänker på dig och håller alla tummar och tår för dig. Hoppas att det kan ge dig extrakraft.
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 4. Hej! Du har alldeles rätt i att det är många som tänker på dig och önskar vi kunde bära några av dina åkommor, hoppas dom hittar medicin som hjälper mot dina otäcka saker som har dykt upp. En JÄTTEKRAM till dig och din familj.

  SvaraRadera
 5. Fan skitsuck... Blir bara gråtfärdig av frustration när man hör vad den där jäkla skitsjukdomen gör mot människor och familjer!!!!!! Varför drabbas vissa och inte andra??!
  Åhhhhh!!!
  Kram
  //
  Cissi

  SvaraRadera
 6. Klart vi tänker på dig. Tråkigt att höra om att gifterna inte funkar. Hoppas onkologerna hittar någ som funkar bättre.
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Jag tänker också på dig. Ofta.

  SvaraRadera
 8. Här får du ännu fler styrkekramar..
  kram kram kram kram kram kram osv

  SvaraRadera
 9. Följer din blog sedan en tid tillbaka, fast vi egentligen inte känner varandra. Tänker på allt du måste gå igenom, hur svårt det måste vara att förbli sig själv, mamma och maka igenom allt det här. Det är inte rättvist, det här livet, så är det bara.

  Klart du ska ha katt! Det är väl ingen tvekan om det? Det är balsam för själen!

  SvaraRadera