måndag 17 oktober 2011

Låg

Jag har haft rätt ont på sista tiden och har fortfarande ont i höger sida (i midjan) och är hård där. Varken gallsten eller förstoppning passar in så nu tror jag att jag har fått metastas i levern. Jag har även massor med små konstiga upphöjningar under huden på bröstbenet och under höger bröst som gör ont och det tror jag är hudmetastaser. Jag äts upp inifrån av den här jävla skiten. Jag blir låg av att min kropp inte orkar gå i skogen och plocka svamp eller att jag överhuvudtaget inte orkar. Det är fanimej inte roligt.

Nils gör mig i alla fall glad. Han kommer och väcker mig på morgonen. Idag när han var ute såg han två rådjur i grannens trädgård. Han blev jätterädd och smög in. Altandörren är lite öppen för att han ska kunna gå ut och in lite som han vill. Han är världens finaste kisse. De som tidigare var negativa till att vi skaffar katt har bytt åsikt. Ser nog Nils som en terapi för hela familjen.

Ska till onkologen strax. Vill ha undersökning av levern, veta vad upphöjningarna under huden är för något, mer smärtlindring och kolla upp vätskan i lungsäcken. Ska vi sätta permanent drän till lungsäcken?


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Oh, vilket jäkla elände du genomlider. Är så ledsen för din skull.
    Tur att du har Nils att mysa med och skratta åt. Skulle jag vara hos dig skulle du få en jättekram, men du får massor via bloggvärlden...
    KRAM!

    SvaraRadera