onsdag 18 augusti 2010

Oförskämt pigg

Igår efter att jag skickat iväg ungarna till fritids och mellis, skrivit brev till Fk, tidrapporterat och ätit mellanmål så konstaterade jag att jag var oförskämt pigg. Det hade jag inte förväntat mig. Efter det satte jag på en tvätt och handlade. Vid två kroknade jag, men det gjorde inget. Är man riktigt trött är det skönt att ligga och sova.

I förrgår pratade jag med två killkompisar i telefon (fördelen med att de inte är så aktiva på fejjan). eftersom det var så länge sedan vi träffades blev vi inbokade på två middagar. Det ska bli trevligt. Det blir långa tillställningar för vi träffas tidigt så ungarna hinner leka.

Hela sommaren har gått och jag har gått på cellgifter sedan slutet av maj, men det är inte förrän nu som jag tycker att jag har fått någon ordning på cellgiftsplaneringen och planeringen av mitt privatliv. Det är skänt att jag har en vecka utan cellgifter (pga att blodvärdena inte hinner bli ok) då jag kan jobba (om än bara 25-50%). När jag fått cellgift blir allt så osäkert. När jag bara fått Paxene vet jag att jag inte mår lika dåligt som när jag får Paxene och Carbo, men jag blir trött etc. Vill mer än jag orkar. Och att vara hemma själv är så fruktansvärt tråkigt. Så in i döden tråkigt.

Nu har ungarna gått till skolan. Jag är hemma själv. Jag är oförskämt pigg idag igen. Fast idag har jag ingen lust att göra något.....

Hej hopp!

1 kommentar:

  1. Hej
    läste lite på din blogg,hoppas att det går bra med cellgifterna och du mår bra.....,Jag har haft bröstcancer, opererades i Dec och fick6 cellgiftbehandlingar efter operationen , och sista var för 3 månader sen.Jag är 40 år och har två barn 2,5 år och 13 år.
    kram Natalie

    SvaraRadera