måndag 30 augusti 2010

Måndag hela veckan?

Nä, det blir bara måndag idag. Det har varit mycket i helgen. Det skulle passas barn här fredag och lördag kväll. Vi skulle inte passa barn utan svärföräldrarna passade barn hemma hos oss. Vi behövde bara ta hand om våra egna. Men det blir ju så mycket folk och stök och på fredagen var/blev jag så trött att när det blev dax för middag så hade jag redan tröttnat och grät, var arg och helt slut. Det blir så när jag inte är piggelin pga behandlingen och dessutom blivit förkyld. Nu är det måndag och dom enda som  är kvar i huset är våra nya inneboende (makens bror med familj som flyttat hem från London nu i helgen). Lugnt och skönt! Vi har ett stort hus så man kan alltid gå undan om man vill vara ifred och vara ifred behöver jag liksom de flesta vara ibland.

Denna vecka är veckan jag orkar åka till jobbet veckan, men jag är förkyld så jag stannar hemma och försöker ta det lugnt så jag kan få gift nästa måndag. Att döda cancer är ju för närvarande mitt jobb och jobbet i supporten är dessvärre bara en hobby. Jag får ägna mig åt mina andra hobbys denna vecka istället. Just nu innebär det läsa bok (fortsättningen på denna bokserie kommer nästa år...)

och sy en kudde i korsstygn. Jag har rensat min jobbmail idag oxå. Det roligaste som stod i den var att en upphandling var avbruten (statlig myndighet som skulle upphandla program och tjänster, men dom fick bara in ett enda anbud och blev tvungna att lägga ner upphandlingen, så den gamla upphandlingen gäller tills vidare).

1 kommentar: