fredag 6 augusti 2010

Räknare - så stolt

Har lagt in en besöksräknare och jag är så stolt. Vet inte hur stolt jag kommer att vara, när jag upptäcker att den enda som läser denna blogg är jag :)

Jag är piggare idag och det är bra för idag ska vi åka till Hellasgården och bada. Hittills idag har det bara blivit frukost ute som maken hade fixat. Jag har sovit så dåligt i natt, att jag tog mig en sovmorgon.

Ungarna sitter och spelar Spore tillsammans.

Nästa vecka ska jag försöka jobba. Jag har kollat med chefen att det är ok att komma in. Min närmsta kollega ska tyvärr vara ledig så henne får jag inte träffa. Jag har inte varit på jobbet på flera veckor. Det har inte fungerat med behandlingar och familjeliv under sommaren så det är lite nervöst. Jag kommer att ha på mig min peruk för jag vill inte se cancersjuk ut när jag är där. Knäppt va! Jag har glömt mitt lösenord så första dagen (läs max 2 timmar) blir att fixa ett nytt lösenord och hälsa på kollegor.

Ha det bra idag!

3 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. (Blev fel så jag skriver nytt inlägg)

  Hej!
  Jag läser iallafall också din blogg:)

  Den räknaren du har lyckades jag inte med men jag har lagt in en annan, visst är vi duktiga!
  Kram från Lisbet

  SvaraRadera
 3. Hej!Det är värsta ego-boosten att lägga in räknare. Tjoho, det har varit 15 pers på min sida idag!!! Sen ska man inte jämföra sig men den underliga bloggerskan Kissi. Hon har inget vettigt att säga, det har du. Dessutom är du rolig, jag kommer att återkomma hit. Ofta.

  SvaraRadera