onsdag 27 oktober 2010

Varit trött

Har varit trött i två dagar och bara legat i sängen bortsett från ett besök på SöS. Igår var jag på en ultraljudsundersökning av ärrvävnaden i bröstet. Det var tydligen kalk (?) i vävnaden och dom ville kolla upp det. Helst hade de velat ha mammografibilder, men jag vägrade. Jag har ödem i mitt bröst och stoppar inte in det i en mammografiapparat. Inte en chans. Jag brukar vara väldigt medgörlig, men även jag har en gräns. Kändes som en rätt onödig undersökning dessutom eftersom jag redan är under behandling.

Nu är jag så trött på att ligga i sängen att det får vara slut med det för denna vecka. Måste få upp värdet på HB så jag blir lite piggare och slipper flåsa så mycket när jag går i trapporna här hemma. Och näsblodet får gärna sluta det oxå.
Höst

Ska försöka komma ut och promenera i solen idag. Då kan jag passa på att slänga papper och kartonger. Det skulle vara hur skönt som helst. Dessutom har maken skrivit en liten lista på saker som jag kan göra. Det är bara två saker :) på listan. Han jobbar för närvarande mycket mer än åtta timmar per dag. Han gick och lade sig halv tre i natt och var sedan uppe med tuppen. Så kanske man kan jobba någon dag eller så, men så här kommer han att jobba hela veckan.

4 kommentarer:

 1. Här kommer en stor portion med kärlek och kramar till dig.
  Kramis Sus

  SvaraRadera
 2. Tack Sus! Har varit så uttråkad idag. Samtalet med dig var en ljuspunkt. Kram Heidi

  SvaraRadera
 3. Intressant bakgrund!
  Det kanske har någon koppling, förresten det är George här, killen med Liemannen-bloggen...
  Rent statistiskt så kan det vara intressant att även jag är en gammal syntare som spelat D&D i flera kampanjer!

  Nån forskare kan väl säkert koppla ihop det med vår cancer, att det är faligt att vara "gammal syntare som spelat D&D"

  Så länge vi sparkar cancern på kulorna är jag nöjd!

  Kramar
  George

  SvaraRadera
 4. Ja, det är nog farligt att ha fantasi och musiksmak :). Jag är egentligen inte för våld, men när det gäller cancer är jag beredd att sparka på något som ligger.
  Kram Heidi

  SvaraRadera