torsdag 27 oktober 2011

Gift idag :)

Blev skjutsad till SÖS för att få gift. Hade skrivit in kl 10, men det var helt fel :). Skulle inte vara där förrän 11.30. Hoppsan! Svärmor och jag tog en fika och dödade effektivt en hel timme eller mer. Väl hemma var lunchen serverad.

Näringsdryckerna jag "beställde" hos dietisten i tisdags har kommit. Hemleverans, det kommer väl en faktura om någon dag. Hade beställt smakerna björnbär och choklad. Ställde in 4 stycken med björnbärssmak i kylen och tog en på eftermiddagen. Den var helt ok.



Barnens kusin som är två år var hos oss idag. Då plockades dockvagnen ner och den tyckte Nils var rolig. Han lade sig i korgen under vagnen och lät sig köras omkring. Annars låg han hela eftermiddagen uppe i min säng den lilla slöhögen. Till hans försvar bör dock tilläggas att han skrämde iväg en annan katt från vår trädgård på förmiddagen. Duktig kisse :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Härligt att höra att du är giftig igen. Hoppas du har en dräglig helg framför dig. Det behöver du, och är väl värd Skrutteruttan. Kramisar i massor! /Lena

    SvaraRadera
  2. Dottern har sin dockvagn kvar på rummet bara för att våra två katter älskar att ligga där, en i och en på korgen under. EFtersom de är av rasen ragdoll så passar det perfekt: ) Skönt att du fått gift och så hoppas vi på en bra helg

    Kramar Gunilla

    SvaraRadera