fredag 7 januari 2011

Färdig

Nu har jag legat färdigt i sängen. Är så trött kuddarna och mitt gossedjur Ior. Igår låg jag och körde patiance i sängen på kvällen till sent. Plogbilen körde som en galning utanför. När jag väl skulle sova så kunde jag inte pga plogbilen. Gick upp och drack ett glas mjölk och tog en insomningstablett. Utanför kl 1.30 stod mina grannar och hade synpunkter på plogbilens jobb. Det är inte lätt att skotta sig igenom vallar som plogbilen kör upp när man är äldre och har ont lite här och där. Insomningstabletten hjälpte inte. Det är nog första gången i världshistorien. Så nu är jag både trött och trött på att ligga i sängen.

Är trött på snön också. Nu snöar det igen. Och snön kommer säkert att ligga kvar till i mars. Då blir våren säkert sen. Det enda som skulle vara positivt med det är att orkidéerna i Vadstenatrakten kanske blir sena så man hinner se så många som möjligt. Längtar till våren.


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Åh, stackare! Men våren kommer snart. Jag lovar. Och den kommer att bli så tidig och fin och varm och skön. Jag lovar.

    /Åsa

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas verkligen det, men med all snö och lappvantar är det lätt att miströsta. /Heidi

    SvaraRadera