lördag 8 januari 2011

Stor sorg

Denna dagen utvecklar sig till en j-a skitdag. Det verkar inte gå bra för svenska herrarna i Tour de Ski och vad värre är att det gör ont i skuldran när jag knypplar. Jag fixar inte riktigt att inte kunna pyssla. Det är typ det enda roliga jag har när jag inte orkar arbeta. Något jag kan göra i stunder och som jag kan gå ifrån för att vila om jag behöver. Om jag inte kan gå och inte kan t ex knyppla vad finns det kvar? Ligga i sängen och bli fetare och fetare. Nä, det är riktigt tråkigt så jag är arg, ledsen och förbannad.


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

 1. Hoppas att värken släpper, det är ju skit att det inte räcker med att få cancer. Önskar en trevlig helg!! Krya på dig! Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej. Hittade hit genom Lindas blogg...
  Har du provat att kroka någon gång? Jag är oxå sådär så jag måste ha nåt och göra.
  Jag såg nåt inlägg på nån blogg om krokning, såg skit roligt ut.. Om du går in på stickhjälpen så har dom lite bilder på krokade småfiltar. Jag har krokat lite och tycker de va jättekul. Man kan "nästan" ligga och kroka hihi. Ett lite tips bar..
  Jag har alltid velat knyppla, gjorde de i skolan för 100 år sedan. Men de har liksom inte blivit av. Nu ska jag börja en kurs om nålbindning..

  Hoppas du känner dig bättre snart..
  Hej från Katarina.....

  SvaraRadera
 3. Kroka har jag provat på och det var roligt, men jag måste fixa en bättre virknål (krokningsnål) för att få lite flyt i det. Nålbindning har jag aldrig testat. Ska väl gå någon kurs. Skulle vilja testa tvåändsstickning också och väva. Oj, det är så mycket jag skulle vilja testa. Ryggen blev bättre när jag vilade lite. Får ta kortare pass bara så går det nog med knypplandet.

  Tack för tipset! //Heidi

  SvaraRadera
 4. Det är trist när man inte orkar med sådant som är kul. Hoppas du blir bättre snart.
  Styrkekramar från Annika

  SvaraRadera