fredag 11 mars 2011

Avrapport till onkologen

Idag har jag tagit blodprov igen eftersom dom vita var lite låga onsdags. Sedan gick jag till onkologen och fick reda på att mina vita fortfarande var lite låga. Nytt prov på måndag då det är tänkt att jag ska få gift igen. Jag berättade att jag varit trött, förkyld, blött näsblod och känt av lite värmekänsla i fingertopparna (varav förkylningen inte ska räknas som biverkan på cellgift). Det blev godkänt för att få fortsätta med giftet. Jag ska dock dessutom ta ett CRP på måndag eftersom jag fortfarande hostar för att utesluta infektion.

Därutöver bad jag att få en remiss för en delprotes, varpå min onkolog frågade om den var kirurgisk natur. Nä, jag vill bara ha ett löst inlägg i en BH. Nu har jag ett litet papper på en sådan. Ska prova ut ett inlägg när BHn har kommit. Har redan fått en paketavi att hämta ut från "posten" (jag menar så klart Coop). Det är säkert handsken, som inte är måttbeställd, som redan kommit. Armen får jag nog vänta lite på. Eller så är det BHn, vem vet, inte jag, än.......

Fortsättning på cancerskiten fortsätter alltså på måndag.

Tills dess vill jag skänka en tanke till alla som på något sätt drabbats av jordbävningen utanför Japan. Mina tankar går även till de förtryckta, svältande och sjuka över hela vår jord.


- Posted using BlogPress from my iPad

1 kommentar:

 1. Skitcancer och skitvärld.

  Tur det finns goda saker med.

  Som att solen skiner idag.

  Som att sjukvården kan.

  Som speciella BHar och proteser.

  Lycka till på måndag!

  Kram/ Helena :)

  SvaraRadera