söndag 6 mars 2011

Hemma igen

Har som sagt varit i Idre och sportat på sportlovet. Har åkt skidor halva dagarna (ok, nästan halva dagarna). Har varit trött och hostat. Det är lite frustrerande att inte veta varför jag är trött. Är det blodvärdena eller har jag fått lunginflammation. Tänkte ringa vårdcentralen imorgon och be dom kolla. Blöder näsblod varje dag när jag snyter mig. Så det är nog rätt troligt att blodvärdena är kass.

Köpte boken Hungerspelen till min brorson i julklapp. Han hade inte börjat läsa den (små bokstäver), så jag fick läsa den. Läste ut den på två dagar för den var spännande och bra. Nu läser hans mamma den :). Väntar på att sista delen på Grottbjörnens folk ska komma. Den kommer ut den 29 mars. Jag har andra böcker här hemma, men ingen som jag är sugen på.

Jag har irriterande små sår på sidan av tungan. Läste på internet att det finns någon medicin mot det. Det ska jag köpa imorgon. Just nu bedövar jag smärtan med xylocain salva och den smakar inte gott.

Måste ta min Alvedon nu. Skuldran och bröstet gör sig påminda. På onsdag ska jag träffa lymfterapeuten. Äntligen! Torsdag tandläkaren för att laga eller dra ut och fredag onkologen. Fullt schema hela veckan. Ska hinna till jobbet oxå.


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Hej.. läste om dina småsår på tungan. Det finns en sjukdom som heter afte, det kanske är det du har. Är det det så kan du köpa en tandkräm som heter Sinaftin, ta en tops med lite lite tandkräm på och "dutta" på såren 4-5 gånger om dagen så blir de inte så onda.
    Mvh. Karin Svensson

    SvaraRadera