onsdag 15 september 2010

Mammo

Fick inbjudan till mammografi screening. Varför då? Känns som lite dålig samordning. Men dom samkör kanske inte registren.

Själv ligger jag mest i sängen och tycker lite synd om mig själv. Idag har jag haft så där galet ont i huvudet. Inga tabletter i världen verkar rå på den smärtan. Ligga i sängen är det som gör minst ont.

Tillbaka in i koman.


- Posted using BlogPress from my iPad

2 kommentarer:

  1. Dom samkör inte registren över huvud taget. Det står en dator "någonstans i Sverige" och spottar ur sig screeningkallelser. Personalen brukar i alla fall låta väldigt tacksamma när jag ringer och avbokar :)

    En stor styrkekram kommer här!
    Busan

    SvaraRadera
  2. Tycker ju " vi " inte behöver att få slika brev dalande inn i posten- lite bittert. Jag fick oxå ett sådant. FInt att lesa din blogg. Jag är oxå född på 60 talet...( 68) - påbörjade behandling för bröstcancer juni 2009- 15 lymfkj med cancer. Har än så länge ingen kännedom till att cancern har kommit tillbaka. Ville bara säga att jag gillar o lesa det du skriver då jag ju kan känna igjen meg- även om jag inte har fått återfall o därför inte är i samma situation ( är ju 100 % säker dock på att få återfall....ångesten som pratar......). Skrev förste sidan på min blogg i går....Hoppas det ska bli lika skönt att få skriva som jag hade tänkt meg ! Ingrid

    SvaraRadera