torsdag 16 december 2010

Blir bättre

Blir bättre och bättre men jag är fortfarande svag. Idag orkar jag titta på tv. Skidskytte, kortbanewm och hem till gården, hurra! Håller på att sanera efter mig. Hittills har ungarna och maken klarat sig. Dottern berättade att många av barnen på sexårs hade kräksjukan så än är inte faran över. Själv är jag som vanligt sjukt trött på att ligga i sängen. Men det är nog bra att hålla sig hemma när det är snökaos ute, men det innebär inte att man måste ligga i sängen.

Har gått ner minst 4 kg på att inte dricka och äta. Huden kring ärrvävnaden blir lite skrynklig och som pergament ungefär. Men den kommer säkert snart vara stram igen :(. Fattar att det är vätskebristen som gör det, men det är ändå lite skönt att ödemet i bröstet går ner lite. Men som sagt, säg vilken glädje som varar för evigt.- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

 1. Stackars dig. Håller tummarna att du inte drabbas igen av kräksjukan. Krya på dig,
  Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Skönt att du känner dig lite bättre. Kräksjuka är inget vidare men det positiva är att det går över snabbt, oftast. Hoppas du klarar dig från att omsjukna. Krya på dig, Kram

  SvaraRadera
 3. Wow.
  Att du fick vinterkräksjukan- !! Vissa saker skulle vara förbjudet ! Glad för att det verkar gå lite bättre.
  Din bild med nyperosene ( vad heter det på sväsk ?)liknar precis på en bild jag hade i min blog her för inte länge sen :) Vackert !
  Skickar värme frå Gran Canaris till dig !
  Ingrid

  SvaraRadera
 4. Tack för värmen :). Det är inte nypon, det är äpplen. Jag gillar ätbara saker och har inventerat "allt" ätbart i närområdet hos svärföräldrarna. Detta äppelträd brukar få massor med små goda äpplen och står bredvid en gångväg. Nu är äpplena frusna, men fyllda av socker så blåmesarna åt från dom. Mums!

  SvaraRadera