måndag 13 december 2010

Sista giftomgången för i år

Jag får gift idag. Hur bra som helst. Tog inte förmedicineringen i morse för jag brukar inte må bra av den och det känns så himla onödigt att inte må bra när jag ändå inte får något gift. Så nu får jag vänta en timme extra eftersom jag inte tagit tabletterna förrän jag fått kvitto på att jag verkligen får gift. Känns ändå himmelskt att få gift så vad gör liten väntan då. Vita blodkropparna har toppenvärde på 6,9 (får inte gift om det är under 2,5). Trombocyterna och HB var ok, men inte mer än så. Det här är sista behandlingen för i år. Nästa gång blir inte förrän 4/1.


Så fort jag fått behandling ska jag hem och sova/vila. Jag är så trött, så trött. I eftermiddag ska vi titta på dottern när hon är Lucia i kyrkan. Jag gick upp tidigt och skjutsade henne till kyrkan innan jag åkte till SöS.

Nu bär jag fått behandling vill jag bara sova. Kanske te och lussebulle till middag, sen sova.


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Hej
    Läser sen en tid tillbaks i din blog. Så "härlig " att du fick din gift ! Har " bara " haft enomgång med gifter o strålbehandling- men då jag fick min sista giftbehandling- efter att ha tjatat mig till den - så var jag oxå såååå glad. Vi vill ju få allt som är möjlig av behandling. Även om man ju mår så där efteråt. Önskar dig lycka till och hoppas du inte mår allt för dålig.
    Ingrid

    SvaraRadera
  2. Tack! Det känns ganska ok faktiskt. Ligger och lökar i sängen, men vad gör det. Glada hälsningar Heidi

    SvaraRadera